Радник президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон не виключає участі США чи Великої Британії у нормандському форматі переговорів з врегулювання конфлікту на сході України. Однак український журналіст та блогер Ігор Лєсєв заявив, що США не вирішуватимуть конфлікт на Донбасі, а дотримуватимуться лише власних інтересів.

Відповідний допис Лєсєв опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"США часів Трампа – це сама по собі велика Україна. Ось ви послухайте тільки його заяви за пару останніх тижнів. Росія повинна повернутися в G-7. Ми накладемо санкції на Росію за "Севпотоку-2". КНДР нічого не порушували, запускаючи ракети. Туреччина дорого заплатить за купівлю ракетних комплексів у Росії...", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"І ось ці люди, у яких в голові с*аний бардак яскравіше нашого, хочуть підключитися до вирішення конфлікту на Донбасі. Конфлікту, який вже тупиковий, самобутній і не має не тільки простого, але і складного методу рішення. Зрозуміти нам потрібно в цій історії одне. Американці, як і росіяни, вирішують свої прикладні завдання. Вирішують через своє бачення, часто викривлене або помилкове, але завжди своє. І це бачення вони здатні нав'язувати іншим. У нас вже є, з одного боку, глобальний гравець, з яким ми нездатні вести переговори – Росія. Тепер до нас в ліжечко вистрибує ще один П'єр Вудман, тільки вже в американських трусах", - заявив журналіст.

О подключении США к «нормандскому формату» Это свежее заявление Болтона. Он был бы рад. Если «украинские власти не...

Geplaatst door Игорь Лесев op Woensdag 28 augustus 2019

Зазначимо що Нормандська четвірка, або Нормандський формат — дипломатична група високопоставлених представників чотирьох країн (України, Німеччини, Франції та Росії). Її метою є стабілізація ситуації на Донбасі та виконання Мінських угод. Зустрічі проводяться як на рівні глав МЗС, так і на рівні глав держав.

Нагадаємо, у мережі з'явилися фотографії загиблих на Донбасі українських військових.

Як повідомляв портал Знай.uа, Brutto присвятили пісню воїнам України: весь зал встав на коліна в пам'ять про героїв.

Також портал Знай.uа писав, що українські захисники потужно відповіли на обстріл бойовиків на Донбасі.