У четвер, 29 серпня, на Михайлівській площі у Києві відзначили День пам'яті Героїв Иловайської битви. Біля стіни пам'яті збиралися родичі загиблих українських героїв.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що 29 серпня 2014 року був організований гумунітарний коридор для звільнення українських солдатів з Илловайского котла. У результаті боїв загинули 366 військовослужбовців добровольчих батальйонів і ЗСУ, 429 — отримали поранення різного ступеня тяжкості, 300 — потрапили у полон.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Захід розпочався з панахиди по загиблим героям за участю священнослужителів ПЦУ Михайлівського золотоверхого монастиря. Люди підносили до стіни пам'яті квіти та свічки, витираючи сльози. Захід закінчився хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Нагадаємо, спливла моторошна правда про Иловайску трагедію.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті вперше вшанували День пам'яті загиблих захисників України.

Також Знай.uа писав про те, захисник України довів до ручки топ-пропагандистку Путіна.