Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 30 серпня.

У Зеленського буде своя армія: тисячі озброєних людей у розпорядженні президента

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Український президент Володимир Зеленський отримає власну армію. Таку інформацію опублікував Telelgram-канал "Шаурма Зеленського".

"Стало зрозуміло чому Зеленський наважився залишити Авакова. Він вирішив нівелювати його можливості. Наш Президент попросив Верховну раду 9 скликання вивести з-під контролю Міністерства внутрішніх справ - Національну Гвардію України і передати її президенту".

Новий генпрокурор Рябошапка розповів, чим займеться в першу чергу: "Ми хочемо крові"

Новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка назвав основним пріоритетом на посаді пошук і повернення активів, грошей, які були вкрадені у наших громадян.

"Ми не хочемо крові буквально, але в правовому сенсі ми хочемо крові. Щотижня хтось повинен бути притягнутий до відповідальності високопоставлених чиновників".

Валерію Гонтареву збила машина в Лондоні: що відомо

Валерія Гонтарєва
Валерія Гонтарєва

Одіозна екс-глава Національного Банку України Валерія Гонтарєва потрапила під колеса автівки на пішохідному переході в Лондоні.

"Мене в понеділок вдень на пішохідному переході в центрі Лондона збила машина і я тепер у шпиталі", - повідомила Гонтарєва.

Гройсман, Рева і Супрун - ми "будемо сумувати": блогер забавно показав, як українці проводжають старий Кабмін

Кабмін
Кабмін

Відомий блогер Михайло Шнайдер вже попрощався з колишніми чиновниками, які не потрапили в Раду подали у відставку зі своїх посад. Відповідне повідомлення він розмістив на особистій сторінці в соцмережі Facebook.

Коломойський здивував подробицями про зустріч з Порошенком: вперше після інавгурації Зеленського

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Олігарх Ігор Коломойський після виборів президента України зустрівся з п'ятим президентом Петром Порошенком. Відомо, що у них давно склалися непрості відносини. Про це він розповів в інтерв'ю для "Цензор.немає".