У Зеленського з'явився унікальний план на випадок атаки України: цей документ змінить все

У п'ятницю, 29 серпня, президент України Володимир Зеленський вніс у Раду законопроект "Про оборону України", відповідно до якого у країні з'явиться план оборони в разі атаки. Відповідний документ опубліковано на сайті парламенту.

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

Новий генпрокурор Рябошапка розповів, чим займеться в першу чергу: "Ми хочемо крові"

Новообраний генпрокурор України Руслан Рябошапка назвав основним пріоритетом на посаді пошук і повернення активів, грошей, які було вкрадено у наших громадян.

вибух
вибух

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Потужний вибух наробив біди у Росії: лікарі б'ють на сполох - це гірше за Чорнобиль

Двоє постраждалих в результаті вибуху під Северодвінськом Російської Федерації померли від радіаційного опромінення. Про це повідомляє Der Spiegel з посиланням на лікаря Архангельської обласної лікарні, який в цілях безпеки побажав залишитися анонімним.

оформлення паспортів
оформлення паспортів

В Україні змінили правила оформлення паспортів: хоч у хіджабі, хоч у панамці

В Україні змінили правила оформлення документів громадянами. Тепер для отримання, наприклад, паспорта українці зможуть фотографуватися в головних уборах. Нові правила запрацюють вже у вересні цього року. Про це інформують в Кабінеті міністрів України.

євробляхи
євробляхи

"Євробляхери", бережіться: "кінські" штрафи скасували тільки на словах, мало не покажеться

Водії "євроблях" вже почали отримувати чималі штрафи. В основному ця сума дорівнює 8,5 тисяч гривень за керування транспортним засобом на іноземній реєстрації. Проте, можливо, що "євробляхерам" можуть подарувати ще одну відстрочку, а після і повністю вирішити питання "доступною розмитнення транспортних засобів.