Надбавка до пенсії
Надбавка до пенсії

Українцям помножать пенсію у десять разів: хто ці щасливчики

В Україні з 1 липня пенсії збільшили за підняття прожиткового мінімуму. Надбавка незначна - всього 67 грн. Втім, деяких чекало підвищення в 10 разів. Тобто надбавку - 670 грн, на таку суму могли розраховувати пенсіонери з максимальною пенсією.

Воїни ЗСУ відчули міць української техніки, зітре бойовиків на порошок: красномовні кадри

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Чернігівській області проводиться конкурс на найкращий танковий взвод ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр Командування "Північ". Наголошується, що взводи вже завершили спортивну номінацію і продемонстрували своє вміння переносити тривалі фізичні навантаження, навички у володінні стрілецькою зброєю і подолання дистанції по пересіченій місцевості.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський може обмежити продаж алкоголю: українці звернулися до слуги народу

На сайті президента з'явилася нова петиція. Українці запропонували Володимиру Зеленському обмежити продаж алкогольних напоїв повнолітнім в магазинах, барах, ресторанах. Відповідна петиція №22/071548-еп з'явилася на сайті в суботу, 30 серпня.

Прийняті закони, посвідчення Порошенка та бандуристи: підсумки першого засідання Верховної Ради

29 серпня Верховна Рада IX скликання влаштувала перше засідання. Цей день запам'ятався безліччю подій українцям: відзначився і екс-президент України Петро Порошенко, який хвалився своїм посвідченням нардепа, але впустив його; в кулуарах Верховної Ради грали бандуристи, а закони розглядали до глибокої ночі.

Українці втомилися від свавілля ПриватБанку, все проти людей: "Буду прощатися з вами"

На сайті Мінфіну клієнт ПриватБанку залишив гнівний відгук і поскаржився, що йому знизили кредитний ліміт не зрозуміло чому. Користувач є постійним клієнтом, у нього є платіжна картка "Gold".