Порошенко прикинувся Ромео, вирішив зробити приємно "Джульєтті": 35 років слухає

Екс-президент України Петро Порошенко написав слізливий пост в Telegram про 35-річну річницю з дня весілля з його дружиною Мариною Порошенко.

Петро з оптимізмом і альтруїзмом досить дивовижно уявив себе шляхетним романтиком, порівнявши їх союз з Ромео і Джульєттою. Адже у Шекспіра молода любов загинула через сімейні чвари.

Штрафи для "євробляхерів": в ГФС розповіли, скільки водіїв попалося

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вже більше 200 протоколів складено з моменту 22 серпня, коли в силу вступили нові штрафні санкції за порушення при переміщенні нерозмитнених транспортних засобів.

Відомо, що санкції зазначених правопорушень не змінилися (ч. 3 ст. 470 Митного кодексу України – 8500 грн, ч. 3 ст. 481 Митного кодексу України – штраф 17 тисяч грн).

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі
Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

Богдан шепнув на вушко Зеленському таке, що ніяково стало всій Україні: "До Нового року попрацюємо і все"

Дивне звернення голови Офісу президента України (ОПУ) Андрія Богдана до президента розбурхало мережу. На кадрах можна побачити, як після повернення українських полонених з Росії Володимир Зеленський підходить до Богдана, тисне йому руку, а той, сміючись, каже: "Я ж казав, що до Нового року попрацюємо - і все".

Зеленський та Богдан
Зеленський та Богдан

Родина Сенцова терміново покинула Крим: все заради обіймів з героєм, фото

Сім'я звільненого українського режисера Олега Сенцова перетнула адміністративний кордон з окупованим Кримом і направляється в Київ. Про це повідомив власник кримськотатарського телеканалу ATR Ленур Іслямов. В пості на своїй сторінці в Facebook Іслямов зазначив, що в Криму зараз продовжується боротьба

Трампу час замислитись: Коболєв обігнав президента США, українці не тямлять себе від люті

Відомий український блогер Михайло Шнайдер поділився цікавим фактом. Виявляється, що очільник "Нафтогазу" Андрій Коболєв отримує настільки велику заробітну плату, що вона у 13 разів перевищує зарплату президента США Дональда Трампа.

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв