Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 11 вересня.

Перша леді, Богдан і не тільки: Зеленський зізнався, з ким приймає доленосні рішення

Президент Володимир Зеленський відрізняється нестандартним підходом до керівництва державою. Так, для прийняття важливих рішень він організовує брейншторми, на які запрошує кількох чиновників із своєї команди.

На "мозкових штурмах" зазвичай присутні голова Офісу президента Андрій Богдан, перший помічник і давній бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір і помічник президента Андрій Єрмак.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як звільнити президента: депутати отримали чітку інструкцію, деталі закону про імпічмент

Напередодні Верховна рада поспіхом ухвалила в цілому законопроект про імпічмент президента. Проект, представлений Володимиром Зеленським як невідкладний, ще до розгляду викликав бурхливі дискусії в Раді.

Отже, щоб Рада змогла відправити гаранта у відставку необхідно: підписи 226 нардепів, висновки комісії та позитивний висновок Конституційного суду.

Сенцов замість лікування попросив щось потрібніше: дбає про рідну людину

Колишній бранець Кремля Олег Сенцов не перебуває у лікарні на стаціонарному та амбулаторному лікуванні. Він відмовився від подальшого лікування, натомість попросив покласти в лікарню його маму. А Едему Бекірову зробили дуже складну операцію. Інші звільнені політв'язні і моряки знаходяться під наглядом лікарів.

Росія вирішила "звалити" з Донбасу геть: у Трампа розповіли, що це значить

Варто нагадати той факт, що раніше уповноважений у справах США в Україні Вільям Тейлор назвав єдину людину, яка здатна зупинити війну на Донбасі, а тепер він каже, що Кремль зацікавлений у виході зі сходу України, так як окупантам це дуже дорого обходиться.

У Зеленського серйозні проблеми з Нацгвардією: "ручна армія" Авакова не підпорядковується президенту

Нацгвардія
Нацгвардія

Комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності відклав розгляд законопроекту про перепідпорядкування Національної гвардії президента Володимиру Зеленському. Про це повідомляється на засіданні комітету.