Команда українського президента Володимира Зеленського пішла на поступки власникам автомобілів на єврономерах і обіцяє розглянути та реалізувати прохання аволюбителів.

Таку інформацію повідомив Зеленський під час спілкування з головою громадської організації "Небайдужі" Юрієм Купріянчуком, передає dexpens.com.

Владимир Зеленский

Президент України підкреслив, що дану позицію вже було зареєстровано у Верховній Раді. Відповідно до запропонованого закону, вартість розмитнення установлюється на рівні 10% від ціна авто +1,5% військовому збору і 3% в Пенсійний Фонд. Це значить, що в цілому вартість розмитнення не перевищуватиме 15%.

Зеленський погодився, що несправедливо встановлювати грабіжницьке розмитнення в країні з найменшими зарплатами і найгіршими дорогами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За неофіційною інформацією, команда президента вже підрахувала економічно обгрунтовану цифру, яка може скласти менше 10%.

Нагадаємо, стало відомо, що власникам євроблях надали час до Нового року для легалізації своїх транспортних засобів. Так, Верховна Рада підтримала законопроект українського лідера Володимира Зеленського за євробляхами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Рада відстрочила штрафи для "евробляхеров".

Також портал Знай.ua писав, що евробляхерам дали останній шанс.