Українців попередили про мерзенну схему з кредитами, доведеться заплатити двічі: "Розводять наївних"

Українців попередили про аферу, якою користуються контори за оформленням швидких кредитів. Про це пише блогер Тетяна Гонченко на своїй сторінці в Facebook.

За словами журналістки, оформляючи кредит, використовують двоповерхова аферу, на яку "розводять наївних людей". Людина ведеться на рекламу з швидким мікрокредитом, а потім потрапляє в грошову кабалу.

кредит на шиї
кредит на шиї

У США оголосили про імпічмент Трампу з-за секретного розмови з Зеленським: "Порушив закон"

Стало відомо, що у Палаті представників оприлюднили інформацію про початок процедури імпічменту президенту США Дональду Трампу. Про це заявила спікер палати Ненсі Пелосі в телезверненні, пише Reuters.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Відкриття ринку землі: експерти розповіли, як зміниться вартість нерухомості

На вересень 2019 року площа земель, на які накладено мораторій, становить понад 40 мільйонів гектарів. Для вступу на ринок, необхідно проаналізувати закон, який дозволяє продаж земель.

Зе-команда має намір відкрити даний ринок до кінця 2019 року. На сьогоднішній день більшість земель продовжує використовуватися. Території взяті в оренду. Земельні наділи здаються в оренду від 7 до 15 років, а максимум - 50 років.

Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа"

Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту в США не став відповідати на питання кремлівських пропагандистів.

Журналіст телеканалу "Росія 1" на одному з офіційних заходів наздогнав українського лідера, щоб запитати, чи тиснув президент Америки Дональд Трамп на нього. Однак у відповідь пропагандист нічого не почув.

Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом
Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом

Богдан поставив себе вище за Зеленського, фото все пояснило: "Я - остання буква в алфавіті"

Голова Офісу президента Андрій Богдан опублікував спільний знімок з українським лідером Володимиром Зеленським. Кадр з 74-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку він супроводив кумедним підписом.

Зазначимо, що українці в коментарях знайшли привід для жартів і їдко висміяли пост глави Офісу Зеленського за його "скромність".

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан