Ми зібрали добірку найголовніших новин за ніч, 29 вересня, які ви могли пропустити.

В Україні злетять тарифи на газ: скільки доведеться віддати вже з 1 грудня

На українців може чекати подорожчання комунальних послуг з 1 грудня 2019 року. Про це розповів експерт з енергетичних питань Валентин Землянський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Експерт зауважив, що "Нафтогаз" планує різко підвищити ціну на газ для населення перед початком інтенсивного опалювального сезону. За один куб газу доведеться платити по 9,7 грн. Загалом, українці палатимуть за комуналку майже на 2 тисячі більше.

комуналка
комуналка

Впливовий президент благає Зеленського про допомогу: катастрофа може статися зовсім скоро

Президент Національної академії наук України, академік Борис Патон написав прохання до Володимира Зеленського, президента України. Він попросив сформувати робочу групу з підготовки невідкладних заходів з оцінки реального технічного стану і порятунку мосту імені Є. О. Патона, Київ.

Лорак наблизилась до 50-річчя без трусів, фанати не оцінили витівку: "Скоро зовсім гола буде"

Лорак опублікувала допис про свій День народження та прикріпила світлину у дуже відвертій сукні. Відомо, що це її образ з кліпу на пісню "Ми порушуємо".

На фото артистка позує в коротенькій відвертій сукні з зав'язочками, високих ботфортах і масивних золотих прикрасах. Крій сукні виконано так, що незрозуміло, одягнула Лорак білизну чи ні.

Половина зарплати - на їжу: стало відомо, на що українці витрачають найбільше грошей

Державна служба статистки опублікувала дані про те, на що витрачають гроші українці. Згідно з даними дослідження, українці витрачають половину заробітної плати на харчування.

Дані за другий квартал 2019 року свідчать, що понад 45% грошей йдуть на продукти та безалкогольні напої.

Зеленський заснував Фонд Президента, нова реформа вступила в силу: що гарант приготував для науки та спорту

Володимир Зеленський, президент України, прийняв указ, який заснував Фонд президента щодо підтримки освіти, науки і спорту. Указ №718 від 28 вересня вже опублікований на Сайті президента і вступив в дію.

Зеленський за допомогою цього документа вніс зміни в указ президента від 6 листопада 2018 року №357 "Про Фонд Президента України щодо підтримки освітніх і наукових програм для молоді".

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації