За останніх пів року поступово зростає відсоток українців, які вважають Росію країною-агресором.

Згідно з опитуванням, 68% українців вважають Росію країною-агресором, 23% – протилежної думки, 10% – не визначилися.

Навесні тих, хто вважає РФ агресором, було 62-63%, зараз таких 68%. Отже кількість українців, які важають Росію ворогом виросла за пів року приблизно на 6%.

Натомість, півроку тому тих, хто не вважає Росію агресором, було 27-28%, зараз таких — 23%. Відповідно приблизно 5% українців все ж переконалися в агресивній політиці Путіна.

При цьому, якщо на заході і в центрі не менше 70% вважають Росію агресором, то на півдні таких - половина, а на сході — 40%.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У той же час, незважаючи на те, що йде шостий рік війни з Росією, відсоток українців, які так і не визначилися з питанням: РФ - агресор чи ні, тримається приблизно на одному рівні. На це питання не може дати конкретної відповіді кожен десятий українець.

До них, до слова, належить і славнозвісний вожак всіх вовчись Олег Винник. Українських співак уникає прямих відповідей на запитання: "Чий Крим?" і "Росія - агресор?" заявивши, що він далекий від політики і виступає за мир.

Олег Вінник про війну з Росією

"Я реально за мир", - український співак Винник уник прямих відповідей на запитання: "Чий Крим?" і "Росія - агресор?". ВIДЕО

Geplaatst door Цензор.НЕТ op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, київський суд відмовився визнавати Росію агресором

Як повідомляв портал Знай.ua, російський журналіст показав агресію Путіна у цифрах

Також Знай.ua писав, Путін хворий, а також, як і всі диктатори, схильний до параної