У XXI столітті майже у кожного п'ятого жителя планети є такий побутовий помічник, як запальничка. Кишенькові і побутові - запальнички роблять наше життя більш комфортним, але в той же час можуть стати причиною виникнення нещасних випадків.

Небезпека виникає, коли висота полум'я виявляється значно вище, ніж очікувалося. Подібні ситуації - не рідкість. Згідно з дослідженнями № BLT 258513 / 7B від 17.10.2018 та BLT 258513 / 8B від 16.10.2018, які проводилися компанією «SGS United Kingdom Ltd», близько 73% запальничок, які продаються на території України і Європи, не відповідають міжнародному стандарту безпеки ISO 9994.

Запальнички, які не пройшли належні тестування, можуть становити небезпеку для вас і ваших дітей. Тому підходити до вибору слід відповідально і використовувати тільки ті запальнички, які відповідають всім міжнародним нормам безпеки.

Світовий виробник запальничок BIC запускає рекламно-інформаційну кампанію в Україні, метою якої є проінформувати споживачів про старт продажів запальничок з захистом від дітей і попередити споживачів про небезпеку використання запальнички, яка не була розроблена відповідно до міжнародних стандартів безпеки ISO9994 іEN13869. Під слоганом «перехід на БІК європейських норм безпеки», компанія BIC продовжує нести свою місію по захисту споживачів в Україні.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Згідно зі звітом «Certified Report» від 15.05.2018, кожна запальничка BIC проходить більше 50 автоматичних тестувань на якість і відповідає всім заявленим міжнародним нормам безпеки:

  • ISO9994, мета якого забезпечити якісне виробництво для подальшого безпечного використання. Цей стандарт - обов'язковий в Європі з 2004 року, в Україні - з 2016 року
  • EN13869, мета якого захистити дітей до 4 років і 3 місяців від можливих наслідків ігор з запальничками. Він обов'язковий в Європі з 2008 року, в Україні - з початку цього року.

Компанія прагне забезпечити споживачів України якісними та безпечними продуктами для більш комфортного життя. Крім того, інформувати їх про наслідки використання неякісних і небезпечних аналогів.

BIC - виробляє 100% якісні запальнички, використання яких абсолютно безпечно і не стане причиною нещасних випадків. Тепер у кожного є можливість купити продукцію, яка не буде нести ризики для вашого здоров'я. Будьте обережними та уважними при виборі запальничок!