"Слуги народу" захотіли перекроїти Україну: більше жодних областей та районів

Пропрезидентська партія "Слуга народу" планує змінити адміністративно-територіальний устрій України, об'єднавши області в регіони, а райони в округи. Про це заявив заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Прес-секретарю Зеленського Мендель загрожує арешт

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Український журналіст Данило Яневський подав заяву до поліції через перешкоджання професійній діяльності прес-секретарем президента України Володимира Зеленського Юлією Мендель. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

катастрофа МН17
катастрофа МН17

Помстилися за Цемаха? Нідерланди виступили проти України у справі МН17

Нідерланди проведуть додаткове розслідування, щоб детально вивчити роль України у справі про збитий боїнгу рейсу МН17. Питання стосуються закриття повітряного простору на Донбасі в момент катастрофи.

комуналка
комуналка

Майже в два рази: нові ціни на комуналку змусять українців пити Карвалол, зиму переживуть обрані

Українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%. Так, наприклад, у Київській області тариф на тепло збираються підняти майже в два рази, що зробить столичних жителів лідерами за цінами на комуналку.

Справа Чауса: ДБР знайшло можливі докази причетності Порошенка до втечі одіозного юриста

У справі одіозного колишнього судді-баночника Миколи Чауса з'явилися нові цікаві подробиці. ДБР знайшло докази причетності експрезидента Петра Порошенка до втечі Чауса за кордон. У дружини колишнього судді Миколи Чауса, якого підозрюють у корупції, пройшли обшуки, в ході яких правоохоронці вилучили техніку та флешки.