У пенсійному фонді розповіли про те, чи йтимуть роки декрету в трудовий стаж. Раніше за всі роки незалежної України закон завжди знаходився на стороні мам.

Начальниця Мелітопольського відділу обслуговування громадян головного управління пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Христового розповіла, про те, що Пенсійним фондом України буде оплачуватися декрет до 3 років.

То є мами, які перебувають у відпустці по догляду за дітьми до трьох років, мають стаж, і така практика в Україні була завжди.

Раніше повідомлялося, що українські пенсіонери масово втрачають виплати або зустрічаються з досить серйозно заниженою сумою. Без пенсій, за нібито втрати документів, що залишаються військові, поліцейські, вчителі і медики.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, у пенсійному фонді розповіли, що робити при втраті "зеленої картки".

Як повідомляв Знай. ua, як правильно укладати трудовий договір і зразок.

Також Знай. ua писав, що в Україні стартували пенсійні "чистки", людей змусили збирати останнім.