26 вересня під час шторму в Атлантичному океані затонув буксир Bourbon Rhode. У даний момент доля 6 членів екіпажу з України досі лишається невідомою.

Фото моряків з Bourbon Rhode

Людмила Денісова, уповноважений Верховної Ради з прав людини, розповіла, що просила про допомогу у пошуках зниклих безвісти моряків в міжнародних організаціях.

"Станом на сьогодні не отримано жодної офіційної відповіді на мої звернення щодо актуальної інформації з приводу пошуку шести громадян України, членів екіпажу судна Bourbon Rhode. Доля Андрія Ізмаїльського, Олександра Коршикова, В'ячеслава Ковальчука, Євгена Мельгунова, Олега Кравця, Дмитра Козирєва – невідома", - повідомила Денісова на своїй сторінці в Facebook.

Станом на сьогодні не отримано жодної офіційної відповіді на мої звернення щодо актуальної інформації з приводу пошуку...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще
Geplaatst door Людмила Денісова op Dinsdag 22 oktober 2019

Денісова повідомила, що вона звернулася до Матильди Богнер, голові моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, і Жилю Карбонье, віцепрезиденту Міжнародного комітету Червоного Хреста. Денісова просила допомогти з пошуком зниклих українців, щоб їх нарешті вдалося знайти.

Нагадаємо, раніше буксир в Атлантиці затонув разом з українським екіпажем, останні слова: "Сильний шторм, всі знерухомлені".

Також Знай.uа писав про трагедію в Атлантиці: як українські моряки хапалися за життя посеред океану.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про відновлення пошуків в Атлантичному океані: названі імена зниклих українських моряків.