У сучасному світі батьки насилу пробиваються у світі інформації.
Як правильно? Як не правильно? Коли вводити прикорм для маленьких дітей, які нещодавно народилися на світ?

Малята потребують повноцінного, здорового, а головне – якісного харчування. Найкращим для немовляти звісно, є грудне вигодовування, це вже потім в якості прикорму раціон малечі розбавляють дитячим харчуванням, яке мало б відповідати високим стандартам якості та бути абсолютно безпечним.

На жаль, в одному з таких продуктів було виявлено небезпечні речовини, які несуть шкоду для здоров’я.

Дитяче харчування
Дитяче харчування

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення Системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 16 жовтня 2019 року № 2019.3598.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, батьки виявили арсен і ртуть у дитячому харчуванні з тунцем та овочами, що експортується з Чеської республіки (виробник: Slovacka Fruta a.s., -Ap-N: CZ14 ) до України – (ТОВ "Смарті Фемілі").

Потенційним операторам ринку, які можливо ввезли на митну територію України або здійснюють обіг зазначених вище продуктів, нагадали про необхідність вилучення їх з обігу та у строк не більше двох робочих днів.

Нагадаємо, Комаровський розповів, якими ягодами можна підгодовувати немовлят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.