Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам, якими ягодами можна підгодовувати немовлят.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Питання. Ми почали прикорм, у нас все чудово. Які ягоди і з якого віку краще давати дитині?

Відповідь. Насправді, категорично, однозначно, "Ось з цієї ягоди починати!", – такого немає. Виноград, смородина, аґрус, суниця, полуниця, ви тільки повинні бути впевнені в їх якості. Ось власне і все. Знову-таки, ми ж прекрасно знаємо, що, коли ми починаємо прикорм, то головне правило: ми не даємо дитині 150 ягід. Ми даємо половинку однієї, дивимося, як вона відреагувала. Нормально – чудово. Ще одна порада. Ви хочете дати ягоду. Ви сумніваєтеся. Починайте не з ягоди, а з компотика з цієї ягоди. Навіть, умовно кажучи, взяли смородину, залили її окропом і дали дитині попити цієї водички, коли охолоне, зрозуміло. Немає проблем – дали цілу ягідку", - розповів лікар.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.