Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко проігнорував 15 допитів у ДБР, блогер показав, куди подівся експрезидент

Неодноразово експрезидента України Петра Порошенка з різних причин викликали до ДБР, але більшість цих викликів він просто ігнорував. Журналіст Михайло Шнайдер поцікавився з якої радості п’п'ятий президент України Петро Порошенко пропустивши 15 викликів ДБР, вільно їздить по україні і гуляє вулицями Львова. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

Пуск рекеты-носія Antares

Українці вперше відправили в космос духовку: вдасться чи спекти пиріжки в умовах мікрогравітації

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Субота, 2 листопада, відзначилася пуском українсько-американської ракети-носія "Антарес". Вона успішно вивела на орбіту вантажний корабель "Сигнус". Космічний транспорт завезе на Міжнародну космічну станцію 3 750 кілограмів корисного вантажу, серед яких експериментальна духовка.

Розведення сил у Золотому

Розведення сил в Золотом: з завтрашнього дня українці зможуть вільно переміщатися

В районі розведення сил в Золотому буде скасовано режим обмежень на переміщення, в неділю, 3 листопада. Таку заяву оприлюднив командир оперативно-тактичної угруповання "Північ" генерал Олег Микац.

опалення
опалення

Листопад, а опалення не видно: в мережі українці висміяли ситуацію з відсутністю тепла в будинках

Наприкінці жовтня у деяких регіонах України вже вдарили морози, а опалення, яке вже повинні були дати в усіх областях країни, так і немає. Над відсутністю опалення в будинках пожартували жителі Запоріжжя. На сторінці в Instagram, присвяченій місту, опублікували пост, в якому поцікавилися, чи у всіх вже включили опалення в будинках.

Іван Баканов
Іван Баканов

Богдан відреагував на бійку з Бакановим і вибитий зуб: красномовне фото

Не так давно українців приголомшили новиною про те, що глава Офісу Президента Андрій Богдан не виходить на роботу. І причину цьому назвали досить вагому - права рука Зеленського нібито побився з головою СБУ Іваном Бакановим. Інформацію оприлюднив журналіст Станіслав Речинський.