Цими днями мешканець Київщини Олександр Демінській виклав в Інтернет фотографію, яка обурила не тільки мешканців Києва, а й всю Україну. Відтак, він показав, як на Київщині невідомі викинули близько машини цвілого хліба. Зробили це прямісінько в лісі. Відповідне фото він опублікував на власній сторінці.

На знімку видно, як величенна купа чорного, вже зеленого хліба лежить у лісі. Хто його викинув і навіщо, невідомо. Ось, як підписав чоловік знімок:

"Ось таку гору хліба знайшов сьогодні в лісі поблизу Фурсів. Цікаво звідки хліб? Продайте зі знижкою людям, ні краще викинути!".

Зауважимо, що в коментарях люди дуже і дуже обурені таким відношенням до хліба. Підкреслюють, що комусь їсти нічого, а хтось викидає, бо діти куди немає.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ось таку гору хліба знайшов сьогодні в лісі поблизу Фурсів.Цікаво звідки хліб?Продайте зі знижкою людям,ні краще викинуть!!!

Geplaatst door Alexandr Deminskij op Vrijdag 1 november 2019

Нагадаємо, раніше ціни на газ зростуть вже в листопаді: на скільки збільшаться платіжки за комуналку в опалювальний сезон.

Також Знай.uа писав, що як передати показання лічильників: секрети економії і корисні сервіси.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Рада прийняла найважливіший закон по "Нафтогазу": Гончарук завів мантру про приватизацію, "ні в якому разі".