Резонансне вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі поставило на вуха всю Україну, оскільки в його скоєнні брали участь місцеві поліцейські. І ось тепер в Державному бюро розслідувань прозвітували про завершення досудового розслідування цього злочину. Як виявилося, справа несподівано перекваліфікували з умисного вбивства з необережності. Про це на брифінгу розповів глава ДБР Роман Труба.

Кирило Тлявов, 24 канал
Кирило Тлявов, 24 канал

Як виявилося, статтю поміняли з-за того, що поліцейськими було встановлено, що прямо в дитини не стріляли, а куля зрикошетила. За словами Труби, поліцейський стріляв по мішені між будинками, куля пройшла шлях у 52 метри, зрикошетила і пролетіла ще 33 метри, перед тим, як потрапила в голову Кирила. "Правоохоронцю оголосили підозра у вбивстві з необережності", - говорить глава ДБР. Він також додав, що до відповідальності притягнуть і інших чотирьох учасників події – їм вже оголошені підозри.

Нагадаємо, у справі про вбивство Кирила Тлявова копами несподіваний поворот.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що вбивство 5-річного Кирюши Тлявова хочуть повісити на підлітка.

Також портал "Знай.иа" писав, що на похорон 5-річного Кирюши прийшли сотні людей.