У четвер, 7 листопада, майже по всій території України очікується невелике похолодання і дощі. Так, на Заході і Півночі дощитиме і буде прохолодно, а на Півдні і Сході буде тепло і сонячно.

В країну цього дня увірветься холодний атмосферний фронт, який принесе дощі на західні і північні регіони. Дощі будуть періодичними, від невеликих до помірних.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

За її прогнозом, температура повітря знизиться в північній і західній частині протягом дня - +9 +14 градусів.

"Проте на Півдні, Сході та в більшості центральних областей ще побуде квітневе диво: сухо і +15...+22 градуси", - написала синоптик.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві 6 листопада суттєво похолоднішає. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +10 +12 градусів.

В Україну завтра, в четвер, прийде холодний атмосферний фронт і принесе дощі на Захід та Північ. Дощі будуть...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 6 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

7 листопада вшановується пам'ять святих Маркіяна та Мартирія. Наші пращури звернули увагу на те, що вранці цього дня "або дощем заливає, або снігом замітає", також був можливий і туман. У народі вірили, що "в листопаді світанок з сутінками серед дня зустрічаються".

Прогноз погоди на 7 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптична зима прийде в Україну 12 грудня. При цьому до кінця цього місяця ще буде досить тепло за винятком періоду з 17 по 23 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекають досить теплі листопад і грудень, а мінусова температура повітря прогнозується рідко.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зима 2019-2020 років буде переважно теплою.