Калькулятор розмитнення євроблях

Нагадаємо нашим читачам, що буквально днями українське правителсьво отримало від Мінінфраструктури проект закону про Розмитнення автомобіля на європейських номерах".

Євробляхи, Знай.ua
Євробляхи, Знай.ua

"При тому що це не наш профіль, ми розробили відповідну законодавчу ініціативу і винесли на розгляд уряду. Вже отримано зауваження від Мінфіну і проходить обробку. Паралельно працюють народні депутати, щоб ми не витрачали час", - повідомив Криклій.

Життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів

У зв'язку з тривалою і міцною дружбою з фігуристом Петром Чернишовим Тетяна Навку вирішили допомогти його тяжкохворої дружини актриси Анастасії Заворотнюк. Фігуристка пообіцяла передати виручку за виступ свого колективу на лікування дружини Чернишова та інших жінок, які потребують фінансової допомоги.

Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також напередодні Тетяна розмістила в своєму мікроблозі знімок, на якому фанати змогли побачити відому актрису і зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк. На фото артистка щасливо посміхається.

Адвоката у справі про вбивство депутата РФ Вороненкова застрелили під Житомиром

В Житомирській області загинув адвокат Святослав Пархоменко. Ймовірно чоловіка застрелили браконьєри, з якими у нього виник конфлікт.

Денис Вороненков
Денис Вороненков

Як повідомили в Житомирському обласному главку поліції, вбивство сталося в лісовому масиві на кордоні Коростишівського та Радомишльського районів.

У Зеленського хочуть скасувати обов'язковий призов в армію

Команда президента України Володимира Зеленського прагне скасувати обов'язковий призов в армію. Збройні сили країни планують перевести на стандарти НАТО.

призыв 2019
призыв 2019

"Це моя персональна мета. Це не скоро буде, це не буде протягом року, але це моя персональна мета – скасувати призов", – заявив він.

Українцям дозволили законно не платити за опалення

Згідно з новим законом "Про житлово-комунальні послуги" у громадян України з'явилася можливість, в окремих випадках, не оплачувати ЖКП, або просто платити менше. Наприклад, якщо замість гарячої води з крана йде тепла, платити за неї, як за "гарячу" не потрібно.

опалення
опалення

Згідно з новим законом, в опалювальному приміщенні температура повітря повинна бути не нижче 18 градусів тепла. Якщо тепло дали, а в приміщенні холодно — платити за опалення за повною ціною не варто.