Компанія "Нафтогаз" приготувала для українців досить несподіваний подарунок, так сказати під ялинку. Відомо, що вже у листопаді природний газ для населення та інших споживачів зросте на 14,7% (на 626,24 грн) порівняно з ціною минулого місяця – до 4,899 тис. грн за 1 тис. куб. м.

Варто зазначити, що ціни вказано без урахування ПДВ та вартості транспортування. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії, пише портал "Хвиля".

Нафтогаз України, 112 UA
Нафтогаз України, 112 UA

За інформацією компанії, зазначена ціна газу для населення є найнижчою листопадовою ціною з 2016 року. У прес-службі також зазначили, що цього місяця регульована ціна газу виявилася вищою, ніж ціна на умовах пропозиції від НАК "газовий запас" (4 тис. 874,42 грн), тому споживачі, які скористалися цією пропозицією, заощадять свої кошти.

Нагадаємо, ціна на газ різко підскочила: як це відіб'ється на платіжках українців.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа опалювальний сезон в Україні під загрозою зриву? В яких областях можуть не включити тепло.

Знай.uа писав, суд ООН визнав юрисдикцію над позовом України: Росія заплатить за Крим, Донбас і MH17.