Пенсіонерка з України стала зіркою соціальних мереж. Її зняли на відео під час катання на цікаву транспортному засобі — гіроскутері. Ролик став вірусним у мережі.

Відео з 67-річною жінкою здобуло популярність у Youtube, зібравши десятки тисяч переглядів, передає UA.Запорожье.

Пенсіонерка Валентина Комарова, яка є власницею такого гіроскутера, запевняє, що цей спосіб пересування — необхідність через стан здоров'я. Жінці важко ходити, тому родина подарувала їй гіроскутер, який та успішно освоїла. Пенсіонерка легко вдається тримати рівновагу й вона вправно справляється зі своїм транспортним засобом. А про відео у соцмережах їй розповіли родичі з Угорщини.

"В нас там родичі живуть. Вони кажуть, що десь вже мільйонів п’ять, поставили лайки. Вже поважний вік у мене, це теж про щось говорить. Гіроскутер, звичайно, дуже гарна річ і дуже зручна для тих, хто має великі родини. Єдине, що не у всіх людей мого віку вийде їздити, але не треба опускати руки, а намагатись тримати інтерес до життя. Тоді у вас усе буде добре", - стверджує Комарова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Жінка зазначила, що після такої популярності її життя абсолютно не змінилося. Валентина Комарова каже, що не заперечуватиме, якщо і надалі її відео буде збирати перегляди та уподобання.

"Мене це не бентежить. Ну це добре. Так, це добре. Люди вітаються зі мною. Коло спілкування збільшується. Діти кажуть на мене "Супербабуся", - розповіла пенсіонерка.

Зазначимо, що гіроскутер — це вуличний електричний транспортний засіб, що складається з горизонтальної планки з двома колесами з боків. Він використовує електродвигуни, що живляться від електроакумуляторів, і ряд гіроскопічних датчиків для самобалансування і підтримки горизонтального положення планки для ніг.

Нагадаємо, іноземні аналітики розповіли, що чекає Україну найближчим часом: "Підвищиться довіра до… Росії".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець з "Квартал 95" видала таємницю своїх партнерів: "Це було боляче...".

Також Знай.ua писав, українське місто потопає у фекаліях, сотні тисяч задихаються: на ці кадри боляче дивитися.