Вже відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) вихідними, 16-17 листопада.

Так, у порівнянні з показниками у п'ятницю, 15 листопада, гривня дещо послабшала в своїх позиціях, її показник – 24,24 за долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Скріншот повідомлення, фото з сайту Нацбанку

Курс валют НБУ на 17 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2424,4999 гривні;

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

- 100 євро – 2666,2225 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на дві копійки. При цьому євро підвищився в ціні на 6 копійок.

Курс долара, pxhere
Курс долара, pxhere

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.