Екологічна ситуація в окупованому Росією Криму все більше ускладнюється, в останній час особливо внаслідок посухи, яка накрила півострів. Так, наприклад, в селі Кизилове, що поблизу Севастополя, повністю пересохло озеро. Фото катастрофи у своєму Twitter опублікувала користувачка RoksolanaToday&Крым25%.

"Озера в Кизиловому більше немає, а раніше було. І це не посуха, а цілеспрямовано знищена гавань", - говорить користувачка у підписі до фото. Як видно, озера і справді немає, замість нього тільки сухий ґрунт і місцями поросла трава.

Раніше повідомлялося, що в Криму пересихають річки і зменшуються водосховища, на півострові сильна посуха. Місцеві кажуть, що водойми пересихають через масову вирубку дерев, які місцеві весь час саджають, а окупанти прийшли і вирубують.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, озвучений тривожний прогноз по Криму, часу залишилося дуже мало.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екологічна катастрофа назавжди змінила Крим.

Також портал "Знай.ua" писав, що кримчани завили від режиму російських окупантів.