Стало відомо, що Мін'юст планує дати право нотаріусам реєструвати одруження і розлучення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства юстиції України.

Нотаріуси зможуть реєструвати шлюби і розлучення

Так, Мін'юст разом з Верховною Радою України працює над розширенням переліку функцій, які виконують нотаріуси. Вже зовсім скоро вони зможуть реєструвати шлюби і розлучення.

До того ж, як і у сфері держреєстрації, у сфері нотаріату актуально впровадження нових технологій, а саме завірення web-сторінок, Е-нотаріату, електронного документообігу.

Нотаріуси зможуть реєструвати шлюби і розлучення

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що перш ніж приватизувати житло, необхідно дізнатися, які підводні камені можуть зустрітися на шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, глава Кабінету міністрів України, один із засновників онлайн-банкінгу monobank Дмитро Дубілет озвучив вельми цікаву заяву про перепису населення України. Дубілет впевнений, що його нова ініціатива допоможе зекономити близько двох мільярдів гривень бюджетних коштів.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні планують запустити електронні довіреності, які повинні знизити рівень рейдерства в країні. Для впровадження цієї технології вже все готово.