зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua
зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua

"Швидко набиваються касетніци": українські банки масово відмовляються від дрібних купюр

Відомо, що українські банки обмежують в платіжних терміналах прийом дрібних купюр, а саме 1-2-5-10-20-гривневі. зокрема, в платіжних терміналах ПриватБанку дозволяють розплачуватися номіналами від 50 гривень.

Олексій Гончарук, НП
Олексій Гончарук, НП

Прем'єр-міністр Гончарук зібрався "зняти" всю Україну: як і навіщо

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в своєму телеграм-каналі розповів про плани з приводу оцифровування всієї країни. Глава уряду зазначив, що хоче зняти всю територію України, вже оголошено конкурс на здійснення якісної аерозйомки. Це означає, що тепер підприємці та інвестори зможуть побачити повну карту територій країни.

Українські пенсіонери, фото: REUTERS
Українські пенсіонери, фото: REUTERS

Накопичувальні пенсії, скасування надбавок та перерахунок: до чого готуватися українцям в 2020 році

Кабмін доручив 27 листопада Мінсоцполітики розробити законопроєкт про запровадження обов'язкової накопичувальної пенсії, а також подати пропозиції щодо систематизації надбавок, підвищень і доплат. У відомстві пропонують підвищити єдиний соціальний внесок (ЄСВ) і впровадити "корпоративні пенсії".

Юлія Тимошенко, ДМ
Юлія Тимошенко, ДМ

Юлія Тимошенко дала дивну пораду новій владі: "В Україні занадто багато свободи слова..."

Юлія Тимошенко, яка "стоїть біля витоків" української політики, вирішила дати пораду новїй владі і зробила це через Facebook, де у неї нещодавно відбулася словесна перепалка з президентом Зеленським. Так, в цей раз Тимошенко зачепила тему свободи слова.

СІЗО
СІЗО

Україна перейде на приватні СІЗО

Міністр юстиції Денис Малюська повідомив, що найближчим часом очікується масове закриття в'язниць і скорочення персоналу. Про це він заявив на презентації програми дій міністерства юстиції. За його словами, сьогодні ніхто не знає точного числа ув'язнених у місцях позбавлення волі в Україні.