Відома українська мережа супермаркетів "АТБ" продовжує псувати нерви і настрій своїм покупцям. Так, у Львові в одному з магазинів мережі жінці вдалося зловити на камеру справжню щура.

Про це стало відомо завдяки публікації користувачки Facebook Юліанни Рубнікової.

"АТБ на Сихові. Відкрилися тільки тиждень тому", - підписала публікацію Юліанна.

Щур в супермаркеті АТБ, Facebook
Щур в супермаркеті АТБ, Facebook

На двох відеозаписах можна помітити, як по магазину серед продуктів харчування бігає щур. І це не легендарний Сплінтер з черепашок-ніндзя, який може навчити техніці східних єдиноборств, а реальний жирний "пацюк". Не виключено, що ця тварина може бути заразною. На одному з відео видно, як охоронець вирішив зіграти пацюком у футбол і просто ганяв його по всьому магазину ногами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачам мережі дана публікація вельми не сподобалася і вони поділилися своїми думками: "Охоронця покарати за жорстоке поводження з магазинними тваринами"; "Це ппц, тільки вчора там була. Ну нафіг, більше не піду"; "Жах. А я ще дивилася на ту випічку. Перехотілося."; "А чоловік би і не знав, що має такі футбольні здібності... якби не штовхнув щура в АТБ".

Нагадаємо, супермаркет "Сільпо" прославився "живою начинкою" на всю Україну: "Черви – це лише квіточки".

Як повідомляв Знай.uа "Садизм на екрані!": в українському фільмі показали сцену утоплення цуценят, обурливе відео.

Знай.uа писав, "Нокаутувала" і добивала ногами: в Харкові працівниця дитсадка побила багатодітну матір.