У Львові посеред білого дня стався надзвичайний випадок. Відтак, на одній із вулиць чоловік, який переходив дорогу, вдарив без причини в обличчя жінку, після чого спокійно пішов далі.

Як відзначається, близько першої години дня правоохоронці отримали виклики про те, що на вулиці Коперника у Львові невідомий вдарив жінку, яка переходила дорогу. Після такого, потерпіла впала на землю, а чоловік пішов далі.

Коли ж на місце прибули поліцейські, то зловмисник вже був затриманий двома чоловіками, які знаходилися поблизу епіцентру злочину. Так, "бійцем" виявився 25-річний житель Жидачева.

Окрім цього, як з'ясувалося пізніше, від рук чоловіка постраждала ще одна жінка. Наразі обидві львів'янки віком 53 та 58 років, звернулися за медичною допомогою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Львів на цьому відео точно не культурна столиця Це просто якась жесть. Серед білого дня жінка переходила дорогу на пішохідному переході і мужик, який проходив біля неї тупо зарядив їй в голову. WTF

Geplaatst door Olexandr Guz op Zondag 1 december 2019

Нагадаємо, раніше в Дніпрі банда озвірілих титушек розправилася з активістами: Катя Гандзюк перед очима.

Також Знай.uа писав, що побив дружину, схопився за ніж: озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві пасажир метро з ножем накинувся на незнайомця.