Стало відомо, що у вівторок, 3 грудня, вдень, близько 15:40 надійшло повідомлення про замінування київського залізничного вокзалу. Всіх людей евакуюють. Про це повідомляє Інформатор.

В Києві евакуйовують людей з Центрального вокзалу

За попередніми даними, на номер 102 зателефонувала жінка і розповіла про досить підозрілий предмет в сумці на Центральному київському вокзалі. Також вона не представилася і після дзвінка номер відключили. На даний момент на місці події працюють отже-оперативна група, а також вибухотехніки і кінологи.

Зазначається, що станом на 16:20 столичний залізничний вокзал закрито на вхід і вихід. Було евакуйовано приблизно 60 осіб.

Нагадаємо, що українські військові показали, як "чистять" від мін територію під Волновахою. Відповідні фото Штаб операції об'єднаних сил показав у Facebook.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, біля Балаклії Харківської області чути поодинокі вибухи на складах зберігання боєприпасів. Поодинокі вибухи відбулися на території військового арсеналу.

Також портал Знай.ua писав, що чоловіка, який замінував міст Метро в українській столиці, почув вирок суду. В результаті він отримав 6 років ув'язнення під варту.