З Кабінету міністрів України прийшли вельми сумні новини. Стало відомо, що ще в деяких областях країни є місця, де українці залишилися без централізованого опалення. Так, проблеми з теплом є в Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Чернігівській областях і навіть в українській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства регіонального розвитку України.

Тарифи на опалення, фото: Уніан
Тарифи на опалення, фото: Уніан

Повідомляється, що в Запорізькій області два навчальних заклади знаходяться на реконструкції – вихованці відвідують інші заклади, орієнтовні терміни підключення 10 і 15 грудня. У Кіровоградській області в місті Світловодськ не опалюються вісім житлових будинків та один навчальний заклад. Орієнтовний термін підключення – 4 грудня. У Полтавській області в Решетилівському районі не опалюються 13 закладів освіти. Орієнтовний термін підключення – 10 грудня.

А от в українській столиці не отримали опалення чотири житлових будинки. Орієнтовний термін підключення – 6 грудня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, прокляття "Токіо Стар": трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі, Труханов назвав причину.

Як повідомляв Знай.uа як припинити платити комуналку і правильно вимагати перерахунку: просто про складне.

Знай.uа писав, Зеленський готує зниження тарифів наполовину: "Це точно буде не за ваші гроші".