Нова купюра номіналом в 1000 гривень вийшла в обіг менш, ніж два місяці тому, а винахідливі люди вже придумали, як на ній можна заробляти, повідомляє “UBR”.

Наприклад, на відомій платформі Rozetka продавець під іменем “Гроші світу” продає нові купюри за ціною, трохи більшою за номінал — 1330 гривень. А опис на сайті інформує про те, що нові купюри ще не знаходились в обігу.

Курс гривні
Курс гривні

Серед інших товарів у цьому інтернет-магазині можна знайти банківський зразок 1 гривні 1994 року, типографський лист купюр номіналом у 2 гривні на 60 купюр за ціною 1700 гривень. Також “Гроші світу” продають купюру номіналом 200 гривень 2007 року за 2175 гривень.

За інформацією продавця, його інтернет-магазин спеціалізується на усіх валютах світу, а асортимент постійно розширюється.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Національний банк України повідомив про те, що до кінця 2019 року буде випущено оновлену купюру номіналом 100 гривень.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сотні мітингувальників увірвалися в будівлю НБУ, вимагаючи відставки Смолія і Рожкової.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям впарюють фальшиві гроші через інтернет.