Цими днями Укрзалізниця вчергове втрапила у скандал. Так, цього разу, чоловік, який 30 років працював у вагонному депо "Одеса-Головна", скаржиться на те, що йому не дали оклад, хоча для нього вже виповнилося 50 років. Відповідний допис з'явився в Facebook-спільноті Форум Залізничників України.

Відтак, за словами чоловіка, після дуже довгої та чесної роботи в Укрзалізниці, йому на ювілей не дали оклад, спираючись на зауваження, яке було аж в минулому році.

"За 30 років безперервної роботи в пасажирському вагонному депо Одеса-Головна, я побачив багато чого: займав різні посади від слюсаря РПС до замісника начальника депо. В даний момент працюю звільненим бригадиром 6 розряду і з вислугою 25 відсотків, і у мене заробітна плата ледве виходить 8000 гр. В цьому році мені виповнилося 50 років, згідно з договором мені повинні були дати оклад, але пославшись на те, що в листопаді минулого року у мене була догана, керівництво вирішило не давати ці величезні гроші на ювілей", - йдеться в повідомленні.

Укрзалізниця, фото - Уніан
Укрзалізниця, фото - Уніан

Окрім цього, чоловік зауважив, що нехай керівництво Укрзалізниці "залишить" собі ці гроші, адже їм вони необхідніші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Нехай візьмуть ці величезні гроші собі на покращення якості підготовки пас вагонів та рейс. Пропрацювавши все літні перевезення без єдиного зауваження, працюючи за трьох, не дали ні копійки… За рахунок нас, старих фахівців, і тримається вся ця структура, не дозволено так ставитися до своїх кадрових робітників. Ганьба всьому керівництву!", - каже обурено чоловік.

Нагадаємо, раніше експрес вже не потрібен? В "Укрзалізниці" обіцяють новий склад до Борисполя.

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" потрапила в гучний скандал, пасажири такого ще не бачили: "На Гіперлуп економлять".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про душогубку на колесах: "Укрзалізниця" влаштувала українцям пекельні вихідні, моторошне відео.