Зеленський приїхав на ток-шоу Савіка Шустера прямо з фронту: "Вибачте за мій зовнішній вигляд"

Президент України Володимир Зеленський став гостем політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" прямо перед зустріччю "Нормандської четвірки", яка відбудеться в понеділок, 9 грудня.

Він попросив вибачення за свій зовнішній вигляд. Він не встиг надягнути костюм, оскільки приїхав у студію відразу після візиту на Донбас, де привітав військових із днем Збройних сил України.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зеленський привітав українських захисників із Днем ЗСУ: "Ми не хочемо щодня втрачати найкращих", відео

Володимир Зеленський у п'ятницю вранці, 6 грудня, звернувся з привітаннями до військових Збройних сил України. Глава держави подякував усім військовим, які захищають Україну на суходолі, в морі та в повітрі, за мир у містах і селах.

Пожежу в одеському коледжі: рятувальники продовжують діставати тіла з-під завалів, надії більше немає

Масштабна пожежа 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Через два дні з-під завалів рятувальники продовжують діставати тіла загиблих.

Пожежа в одеському коледжі, Думська
Пожежа в одеському коледжі, Думська

За станом на 15:30 6 грудня у списку зниклих без вісті в результаті пожежі в одеському коледжі залишилося 12 людей. Точну кількість загиблих і постраждалих поки не встановлено.

"Ганьба всьому керівництву!": працівники "Укрзалізниці" звинувачують підприємство в страшному злочині

Днями "Укрзалізниця" в черговий раз потрапила в скандал. Так, на цей раз, чоловік, який 30 років працювала у вагонному депо "Одеса-Головна", скаржиться на те, що йому не дали оклад, хоча йому вже виповнилося 50 років.

Листування "слуг народу" Лероса і Верещук, яка взбісила Бужанського, потрапила в мережу: "Посміємося разом", фото

На днях під куполом Верховної Ради України відбулася люта бійка між народними депутатами "Слуги народу" Гео Леросом і Максимом Бужанським. Як стало відомо, приводом для бійки стало скандальне листування, яке вже опублікували в мережі.