На Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду. Це означає, що снігу в новорічну ніч можна не чекати. Про це повідомляє погода Уніан.

Так, на католицьке Різдво 25 грудня майже у всіх областях країни пройдуть потужні дощі. Найпрохолодніше на свято буде на Сході – до +1 градуса, в інших регіонах температура повітря підніметься до +2 +10 градусів.

Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ
Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ

31 грудня напередодні Нового року також дощитиме. При цьому сніг в новорічну ніч не очікується. Стовпчики термометра покажуть 0 +8 градусів. На наступний день погода в Україні буде сухою і похмурою, температура підніметься до нетипових для цього часу +3 +12 градусів.

На православне Різдво 7 січня в Україні теж не похолоднішає. Опадів не очікується, найтепліше буде на півдні - до +12 градусів, в інших областях +3 +9 градусів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що глобальне потепління призведе до непоправних наслідків.

Як повідомляв портал Знай.uа, глобальне потепління "подарувало" археологам дивовижні знахідки. В Антарктиді знайшли сліди невідомої цивілізації.

Також портал Знай.uа писав про головні причини екологічної катастрофи, і що повинен зробити кожен, щоб допомогти планеті.