Грудень 2019 вже добіг до свого екватора, а за вікном справжній березень. Проте синоптики кажуть, що все ще попереду. За інформацією Укргідрометцентру, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди лютих морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру, порталу Gismeteo та народних синоптиків.

Перший сніг у Києві, фото: Уніан
Перший сніг у Києві, фото: Уніан

Народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні січень і лютий будуть досить суворими місяцями. Холодне повітря прийде в Україну з Сибіру і принесе морози понад 20 градусів.

У нових даних порталу Gismeteo прогноз народного синоптика підтвердили. Судячи з прогнозу для української столиці, температура повітря в січні знизиться до -23 градусів у нічний час, а вдень сягатиме від -13 до -18. Різке похолодання почнеться вже в перших числах місяця і досягне піку на Різдво.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Погода в Києві не місяць, gismeteo.ua
Погода в Києві не місяць, gismeteo.ua

Однак поки що, українці можуть розслабитися, оскільки в найближчі дні грудень обіцяє бути неймовірно теплим. Такі дані надав Укргідрометцентр. Вже з неділі, 15 грудня, температура повітря почне підвищуватися, але значну частину країни (крім Заходу) накриють дощі.

Нагадаємо, погода на 15 грудня: невблаганна стихія промочить українців до нитки.

Як повідомляв Знай.uа свято, 15 грудня: що потрібно обов'язково зробити в цей день.

Знай.uа писав, як здати сесію перед Новим роком і зберегти нерви: студентам дали дорогоцінні поради.