В українській столиці водії, в середньому, користуються автомобілем близько 4 разів на тиждень. Завдяки нещодавнім дослідженням фахівців, стало відомо, які АЗС користуються найбільшою популярністю з точки зору якості бензину, дизельного пального та газу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що заправляють бензином 64% транспортних засобів. У той же час 18% купують газ і 17% використовують дизельне паливо. За даними дослідження, більшість водіїв задоволені якістю і ціною палива.

Ситуація на АЗС України, finance.ua
Ситуація на АЗС України, finance.ua

Близько 76% респондентів відвідували нові АЗК за останній місяць. А з решти 24% майже 40% відповіли, що причиною зміни звичного типу заправки стало те, що нова АЗК була на шляху прямування. На другому місці (17%) причиною стало відвідування нової станції бажаної мережі.

Які АЗС лідирують за показниками якості палива:

-WOG - 27%;

-КЛО - 21%;

-ОККО - 16%.

Найбільше водії довіряють компанії WOG, її вважають однією з найкращих за якістю бензину і газу.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, АЗС по всій Україні послухалися Зеленського: як змінилися ціни на паливо.

Як повідомляв Знай.uа АЗС за добу знизили ціни на паливо: скільки заощадять водії.

Знай.uа писав, Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара.