Кличко "заспівав" про свою тяжку долю, українці закипають: "Зрубав бабла, можна і..."

У суботу, 28 грудня, у Києві міський голова Віталій Кличко урочисто відкрив Шулявський шляхопровід, який довгий час знаходився на ремонті. Градоначальник проявив фантазію, з'явившись на відкриття в костюмі Санта Клауса верхи на квадроциклі.

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Заява Мендель про обмін полоненими зачепила за живе українців: "Бридко та соромно"

Вранці, в неділю, 29 грудня, прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель виступила із заявою на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, на яке досить гостро відреагували українці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Так, Мендель спробувала виправдати рішення України видати Росії в рамках обміну полоненими 5 колишніх бійців "Беркута", яких підозрюють у розстрілі десятків "майданівців".

Юлія Мендель, фото з вільних джерел
Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Обмін полоненими: у Зеленського повідомили, скільки українців повернулися додому

У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною та бойовиками на Донбасі. Процес обміну вже завершився — з територій ОРДЛО в Україну повернулися 76 полонених.

Про це повідомила пресслужба президента України на сторінках у соціальних мережах.

Обмін полоненими з бойовиками, УНІАН
Обмін полоненими з бойовиками, УНІАН

Меган Маркл із принцом Гаррі замислили створити світову імперію: розкрито вражаючу правду напередодні Нового року

Британці активно обговорюють, що Меган Маркл може запустити власну газету. Герцогиня планує перетворити свій бренд Sussex Royal на світову імперію. Вона торгує назвою на десятках продуктів, включаючи "служби емоційної підтримки", одяг та журнали, пише Dailymail.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото з вільних джерел
Меган Маркл та принц Гаррі, фото з вільних джерел

Оля Полякова впала на коліна перед Настею Каменських: ″Ти згодна чи ні?"

Оля Полякова в суперфіналі десятого сезону шоу "Х-фактор" зробила пропозицію Насті Каменських - співачка запропонувала колезі дует.

Під час 10-го сезону вокального шоу ″Х-фактор″ ходило багато чуток про те, що Оля Полякова і Настя Каменських не ладнають між собою. Щоб покінчити з плітками та розвіяти всі сумніви шанувальників, Оля Полякова зробила оригінальний крок.

Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ
Х-фактор. Прес-служба каналу СТБ