Британці активно обговорюють, що Меган Маркл може запустити власну газету. Герцогиня планує перетворити свій бренд Sussex Royal на світову імперію. Вона торгує назвою на десятках продуктів, включаючи "служби емоційної підтримки", одяг та журнали, пише Dailymail.

Меган Маркл заробляла своїм королівським брендом Sussex на понад 100 речах: від навчальних матеріалів та груп емоційної підтримки до одягу та навіть газет, це можна виявити сьогодні. Герцог і герцогиня Сассекські, які зараз насолоджуються шеститижневою різдвяною перервою в Канаді, поділились намірами перетворити свій бренд на світову імперію...

Цей крок побачив, що герцоги подають заявки на торговельну марку на десятки продуктів, включаючи футболки, соціальні послуги та більш дивовижні газети для свого новоствореного фонду Sussex Royal. Це все після бурхливого року, в якому їх критикували за те, що вони "лицемірно" проповідували екологічні проблеми, незважаючи на подорож по земній кулі приватними літаками, і планували "модернізувати" королівську родину.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Документи, опубліковані Управлінням інтелектуальної власності, свідчать про те, що серед предметів торгової марки королівських товарів належать інструктивні та навчальні матеріали; друковані навчальні матеріали; друковані видання; навчальні книги; підручники; журнали та інформаційні бюлетені.

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ