З'явилася інформація, що 16-річні підлітки з Києва вкрали у своїх батьків велику суму грошей, змінили зовнішність і поїхали жити до Одеси.

Так, напередодні Нового року в поліцію столиці звернулися батьки, які повідомили, що їх діти — 16-річні хлопець і дівчина зникли. Також разом з підлітками зникла велика сума грошей.

Втікачі підлітки, Національна поліція

У процесі пошукових дій з'ясувалося, що хлопець і дівчина втекли і попрямували до курортного міста - Одеси. Більше того, пара підлітків повністю змінили свою зовнішність: змінили одяг, підстриглися і пофарбували волосся. Також виявилося, що діти знімали житло подобово і в майбутньому збиралися жити разом, а коли гроші, які вони забрали з дому, закінчилися — влаштувалися на неофіційну роботу в інтернеті.

На даний момент неповнолітніх біженців повернули назад у столицю і передали батькам.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Київщині шукають 13-річного Ярослава Шевлюгу, який втік з дитячого будинку.

Також портал Знай.ua писав, що в Російській Федерації обвинувачений у вбивстві власної сестри зробив спробу бігти прямо під час засідання суду.