Колишній народний депутат України Надія Савченко осоромилася під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів. Так, Савченко озвучила досить дивну заяву щодо української мови, яка спантеличила багатьох телеглядачів та користувачів мережі.

Про це стало відомо завдяки трансляції ефіру одного з українських телеканалів.

Савченко, фото скріншот з youtube
Савченко, фото скріншот з youtube

"Якби людям дозволили, скажімо, у нашому публічному просторі висловлюватися тією мовою, якою їм звично думати свої думки, може, ми б побачили, як вони думають. Але коли ми їх змушуємо говорити державною мовою, то у мене таке відчуття, що ці люди думати не вміють взагалі", — видала Надія Савченко.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Першим її висловлювання прокоментував український політтехнолог Олексій Голобуцький. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що свята негативно позначилися на самопочутті колишнього нардепа.

"Зазвичай, щоб побачити, що вони думають, застосовують трепанацію черепа. Але до Наді, здається, застосували лоботомію. Свята настільки виснажили Савченко, що вона навіть при підказках Піховшека не була в змозі чітко вимовити спущену Кремлем тезу — сама заплуталася в процесі, що ж вона хотіла сказати", — написав у мережі Голобуцький.

Нагадаємо, "не дратуйте мене...": Звіробій обрушилася на Савченко у прямому ефірі, що не поділили одіозні українки.

Як повідомляв Знай.uа Савченко несподівано заговорила про весілля і озвучила довгий список вимог до нареченого: "Стримує тільки...".

Знай.uа писав, ти не ти, коли голодний: Савченко і Кравчука перетворили на мем, смішні кадри.