Три реформи і нуль пенсії: як нараховуватимуть виплати в 2020, і хто зможе вийти на заслужений відпочинок

На нарахування пенсій українцям впливатимуть відразу три реформи дві прийняті раніше і нова, з черговим підвищенням пенсійного віку, яку вже анонсував Комітет ВР з питань соціальної політики.

Україна оголошує війну Ірану: відповідна інформація з'явилася на сайті Зеленського

Вранці, 8 січня, літак регулярного рейсу Міжнародних авіаліній МАУ PS 752 "Тегеран–Київ" незабаром після вильоту розбився поблизу аеропорту столиці Ірану. В результаті авіакатастрофи загинули всі 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед загиблих 11 наших співвітчизників.

"Pornhub, а не Радбез ООН: звернення Порошенка до Зеленського рознесли в "пух і прах"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, колишній президент України Петро Порошенко опублікував на своїй Facebook-сторінці відеоролик, де нібито "натиснув" на Зеленського і розповів, що йому обов'язково потрібно зробити. Так, серед основних тез екслідер запропонував ініціювати скликання спецзасідання Ради безпеки ООН і відхилити всі пропозиції від Росії з розслідування авіакатастрофи українського літака МАУ.

Звільнена з полону українка розповіла про пережите жахіття: "Молилася, щоб мене розстріляли"

Марину Чуйкову і ще 75 українців звільнили перед Новим роком після 2-річного полону у бойовиків "ДНР". 48-річну жінку затримали на блокпосту "Майорське" навесні 2018 року, коли вона поверталася з окупованої Горлівки, де доглядала за хворою матір'ю, до дітей у Харків. Її звинуватили в шпигунстві, а восени 2019-го засудили до 11 років позбавлення волі за нібито співпрацю з СБУ.

Снайпер ЗСУ потужно звернувся до українців з передової: "Воїни не втомлюються, а від чого ви втомилися?!"

Українські захисники на передовій мріють про те, щоб не відійти назад і не кинути позиції, які відвойовували у бойовиків ціною життя наших бійців. Командир тактичного снайперського підрозділу ЗСУ Сергій Варакин запевняє, що воїни не втомлюються, удосконалюються, навчаються, відвойовують і вкопуються в кожен сантиметр донбаської землі.