"ПриватБанк" відреагував на заяву клієнта щодо закриття картки та рахунку без пояснення причин. У банку вирішили розібратися із ситуацією, що склалась і дати пояснення. Про це в п'ятницю, 10 січня, розмістили відгук клієнта на сайті Мінфіну.

"Будучи клієнтом Привтбанка багато років, я маю можливість особисто спостерігати деградацію банку, яка триває останні кілька років. Тотальне нехтування своїм клієнтам і органічна нездатність нового керівництва банку приймати до уваги думку і цінувати повагу своїх клієнтів давно стали візитною карткою цього закладу. Зворотній зв'язок та оцінки, за звичкою які стягуються банком від своїх клієнтів вже дано перетворилися в порожню формальність і ніяк не враховуються при аналізі роботи закладу", - заявив клієнт Приватбанку.

Невдоволений клієнт заявив, що останнім часом у "Приватбанку" постійні проблеми, до яких відносяться тотальна некомпетентність виконавців на місцях, скорочення мережі відділень, часті поломки терміналів, нездатність своєчасно і в достатній кількості наповнювати банкомати купюрами різного номіналу. Тарифи і технічний потенціал банку залишався на досить високому рівні, що робило банк досить привабливим.

Представник служби підтримки "ПриватБанку" відреагував і повідомив про причини такої ситуації та можливі рішення.

"Ми дуже засмучені тим, що у Вас склалося таке враження. Дозвольте пояснити, дострокове розірвання «термінових» депозитів не передбачено, закриття можливо лише після закінчення терміну. Розірвати депозит по терміну Ви можете протягом 5-ти днів після закінчення терміну вкладу в будь-якому відділенні банку. При собі необхідно мати паспорт та ІПН. Якщо Ви відкривали депозит дистанційно на сайті Приват24 або в мобільному додатку, Ви можете його закрити також дистанційно", - заявили в Приватбанку.

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків за кредитами буде виплачуватися з держбюджету.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що обсяги купівлі та продажу валюти онлайн фізичними особами в 2019 році були майже рівними і становили по $1 млрд. Така інформація з'явилася на сайті НБУ.