Що це за свято?

Цей день присвячують дітям і підліткам, які вносять величезний внесок в прогрес науки, технологій та суспільства. Багато дітей створили дуже корисні речі, для прикладу, морозиво на паличці, прапор Аляски, різну техніка та ігри. Найцікавіше в дитячих розробках те, як вони мислять неординарно, як може ще не засмічений сірістю мозок вигадувати настільки прості і геніальні рішення. Звичайно ж, в честь цього дня проводять різні заходи, конкурси, а тих, що найбільш відзначилися, нагороджують.

Свята 17 січня, фото: Tengrinews
Свята 17 січня, фото: Tengrinews

Вирішили відзначати свято в день народження Б. Франкліна, який був не тільки державним діячем, але і винахідником, і дуже розвиненою у багатьох сферах особистістю. Свої перші ласти для рук він створив ще в 12 років. Його внесок у світову науку величезний. А кожен дорослий сьогодні може не тільки подивитися дитячі розробки і похвалити своїх дітей за навчання і фантазію, але і згадати, як він сам був маленьким і що придумував.

Привітання смс

День сегодня непростой,
Хоть не праздник светский -
День изобретений нынче,
Но не взрослых, детских!
И тебе желаю я
В детство окунуться.
Лечь поспать и вдруг ребенком
Неожиданно проснуться.
Чтоб фантазия твоя
Была выше крыши,
И изобрести такое,
Чтоб весь мир услышал!

В день изобретений детских
Воображения тебе желаю,
Пусть мозг сегодня не глупит,
Пусть что-то он изобретает.
До юных чтоб изобретателей
Тебе дотянуться,
И в мир фантазии своей
На день окунуться!
И если станет бушевать
Сильно твоя фантазия,
Следи за тем, чтобы не вышла
Какая-то оказия!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

Свята 17 січня, фото: acgi-expo.ru
Свята 17 січня, фото: acgi-expo.ru

Хоча це свято і дитяче, я хочу привітати тебе з Днем дитячих винаходів. Адже і ти можеш уявити себе дитиною, співати, танцювати, стрибати, уявляти себе вождем племені або на машині часу відправитися в невідомий світ майбутнього.

Якщо ви думали, що діти просто грають в іграшки, то це зовсім не так. Це їх спосіб пізнати світ, а потім створити чудові винаходи. Завдяки їм наш світ цікавіше і приємніше. Вітаємо вас з цим чудовим святом і бажаємо такої ж невгамовної фантазії, як у дітей.

З кожної дитини може вирости вчений, а деякі стають ними ще в малі роки. Вітаємо з чудовим святом – Днем дитячих винаходів і бажаємо вам більше прекрасних днів, продуктивності та натхнення у всіх починаннях.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський підписав указ, за яким призовників будуть забирати мало не зі школи.

Також Знай. uа писав, Кличко розповів про свої плани побудувати 14 нових станцій метро.

Нагадаємо, на Львівщині дешевшають різні товари, можна відмовлятися від секонд-хенду.