З'явилася інформація, що в Україні стався гучний скандал, який пов'язаний з пасажирськими авіаперевезеннями. Рейс FR 7263 Бориспіль-Краків авіакомпанії Ryanair скасували, коли люди вже чекали посадки на борт. Про це Акцентам повідомило джерело.

Так, пасажири зіткнулися з хамством і байдужістю великих масштабів. Борт авіакомпанії повинен був вилетіти з українського аеропорту увечері в п'ятницю, 17 січня. Коли всі пройшли паспортний і митний контроль, надійшло оголошення про те, що виліт літака затримується. Потім час вильоту переносили кілька разів, поки не оголосили про те, що рейс взагалі скасований. Весь цей час люди не могли покинути термінал аеропорту через відсутність необхідних печаток.

Пасажири втомилися, утворилася черга, люди хвилювалися і не розуміли, що робити. Більш того, їм ніхто не пояснив ситуацію, не надав їжу і воду; ніхто із співробітників аеропорту та авіакомпанії не зробив нічого, щоб хоч якось допомогти. Також вартість квитка ніхто не компенсував і просто порадили звернутися в представництво Ryanair в Німеччині.

В результаті ніхто нікуди не вилетів, гроші нікому не повернули, заміна борту рейсу або не була надана, як того вимагають міжнародні правила перевезень. Всіх втомлених пасажирів відправили геть посеред ночі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Слід зазначити, що ситуація вийшла небанальною, а подібні інциденти трапляються вкрай рідко і ставлять ганебну пляму на авіакомпанії. Бюджетні авіаперельоти припускають лише економію, а не відношення без будь-якої поваги.

Нагадаємо, що Україна в черговий раз звернулася до представників Ірану, щоб вони повернули "чорний ящик" зі збитого українського літака під Тегераном МАУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед самим польотом спалахнув двигун літака авіакомпанії S7.

Також "Знай.ua" писав, що літаку угорської авіакомпанії Wizz Air не відразу вдалося сісти в аеропорту "Київ" (Жуляни).