Українці поставили ультиматум Зеленському

Активісти на зустрічі з Володимиром Зеленським попросили його підписати указ про звільнення Кличка з посади голови КМДА. Українського президента закликали до відвертої розмови під час церемонії прощання із загиблими у аварії МАУ.

Також кристуючись нагодою активісти нагадали Зеленському, що міністр фінансів Оксана Маркарова - це людина Порошенка.

В Ірані шукають кілера для вбивства Трампа - обіцяють три мільйони

Депутат іранського парламенту Ахмад Хамза запропонував три мільйони доларів винагороди за вбивство президента США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Свою зухвалу пропозицію Хамза озвучив під час засідання іранського парламенту у вівторок, 21 січня.

У Росії вже канонізували Путіна: ікони продаються на кожному кроці

В аеропорту Петербурга виявили ікону з президентом РФ Володимиром Путіним. При цьому купити її можна за 80 тисяч рублів, що становить 1124 євро.

На фото з аеропорту Пулково можна побачити зображення, стилізоване під ікону, на якому замість лику святого зображено обличчя Путіна.

Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч

Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк показав своїм читачам солодкі ілюзії українських чиновників. За його словами, екзальтовані хлопці, так вдало зайшли в міністерства на великому виборному хайпі, і протягом 4 робочих місяці воюють тільки за одне - легалізацію високих заробітних плат собі коханим.

НЛО крупним планом зняли над Бердичевом

У мережі з'явилося неоднозначне фото з чимось дуже схожим на НЛО. Незвичний кадр було відзнято у Бердичеві.

Фотографію виклав в соціальну мережу Фейсбук один з користувачів у популярному в Бердичеві пабліку. Підписав фотографію просто: "НЛО".