По 23 вже не буде: фінансові аналітики дали прогноз курсу долара

Фінансові аналітики заявляють, що час міцної гривні закінчився та прогнозують, що національна валюта буде слабшати, девальвуючись.

Прогнози аналітиків можна поділити на короткострокові та довгострокові. У найближчі місяць-півтора всі експерти обіцяють подальше плавне ослаблення гривні до 25 грн/$.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

"В пиджаке я напрягаюсь": чиновник викликав фурор, зачитавши унікальний реп, відео

У Росії губернатор Забайкальського краю Олександр Осипов неочікувано привітав молодь з Днем студента, який відзначають 25 січня по всій країні. Щоправда, зробив він це досить незвично та унікально, зачитавши реп просто у власному кабінеті.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Глава "Укрпошти" Смілянський виправдався за космічну зарплатню: "Я сплачую кредит"

З'явилася інформація, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплатню понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком. За його словами, його заробітна плата пропорційна доходам компанії "Укрпошта". Про це Смілянський повідомив у коментарі співробітникам ЗМІ.

Ігор Смілянський, скріншот з відео
Ігор Смілянський, скріншот з відео

Муки заражених китайським коронавірусом показали в деталях: дикі крики ізольованих людей, відео

Кінець січня 2020 року став для Китайської Народної Республіки — чорним періодом. Відомо, що в країні стався спалах небезпечного коронавіруса через який постраждала велика кількість людей. Експерти називають різні цифри — від тисячі до сотень тисяч. Однак, на сьогодні офіційні дані свідчать про декілька десятків загиблих.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Найманці Путіна жорстоко обстріляли українських пенсіонерів, перші деталі

На днях під час чергових обстрілів українських позиції поблизу села Вільний Хутір найманці Путіна влаштували "вогняне пекло" мирним жителям. Цього разу бойовик потрапили снарядом у житловий будинок.

Як відзначається, наразі однією з найгарячіших точок на Донбасі є ділянка лінії зіткнення між населеними пунктами Золоте-4 та Оріхове.

Російські найманці
Російські найманці