В місті Южному, що знаходиться неподалік Одеси співробітник комунального підприємства "Муніципальна варта" виявив пакет, в якому було близько 200 тис. гривень, повідомляє Yuzhny.info .

За словами видання, один з інспекторів розповів, що одразу зателефонував у поліцію. Проте, такої реакції він не очікував. Мало того, що йому не повірили, але й пригрозили за такий "жарт " скласти адмінпротокол.

фото з сайту Yuzhny.info

Пізніше, розглянувши пакет, співробітник комунального підприємства побачив там назва банку і здав виявлені гроші в одне з місцевих відділень фінустанови.
Як виявилося пізніше пакунок випадково випав з машини інкасаторів.

Нагадаємо, раніше вкрай жахливий випадок стався на Франківщині. Саме там місцевий чоловік зарубав сокирою власну сусідку, бо та не позичила йому 50 гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", жертвою насильника стала 13-річна школярка. Відомо, що дівчинка завагітніла і зараз знаходиться на 7 місяці.


Також "Знай.ua" писав, що український уряд планує найближчим часом ввести компенсацію за затримку виплати зарплат або пенсій українцям.