Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Коронавірус почав забирати життя поза Китаю: чиновники закривають цілі міста

Нещодавно apnews повідомили нові подробиці про коронавірус. Китай закрив мінімум три міста із загальною чисельністю населення понад 18 мільйонів. І все це для того, щоб мати можливість стримувати новий смертельно небезпечний вірус, на який захворіло більше сотні людей, і який поширився в інші частини світу.

Пожежа, фото з вільних джерел
Пожежа, фото з вільних джерел

Спалахнув немов смолоскип: автобус "напакований" нацгвардійцями загорівся просто на ходу, відео

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Днями в Одеській області, а точніше в місті Рені, на ходу загорівся автобус, який віз бійців Національної гвардії України. Про таке повідомили у прес-службі відомства.

Ігор Смілянський, фото: politinfo.com.ua
Ігор Смілянський, фото: politinfo.com.ua

Глава "Укрпошти" Смілянський виправдався за космічну зарплату

З'явилася інформація, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплату понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень — назвав фейком. За його словами, його заробітна плата пропорційна доходам компанії "Укрпошта".

Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua
Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua

Найманці Путіна жорстоко обстріляли українських пенсіонерів, перші деталі

Днями під час чергового обстрілу українських позиції поблизу села Хутір Вільний найманці Путіна влаштували "вогняне пекло" мирним жителям. На цей раз бойовик потрапив снарядом в житловий будинок. Про це розповіли на офіційній сторінці ООС в Facebook.

Укрзалізниця, фото: vcrti.com.ua
Укрзалізниця, фото: vcrti.com.ua

Гітлер очолив "Укрзалізницю": українці підняли на сміх заяви Гончарука, відео

В мережі висміяли заяву прем'єр-міністра Олексія Гончарука за угодою з "Deutsche Bahn" про реформування Укрзалізниці. зокрема, на YouTube виклали відеоролик, де Укрзалізницею керує Адольф Гітлер.